MAGNUM HEATBOARD(E)


Lemnul, parchetul și laminatul sunt produse durabile și atmosferice, care sunt din ce în ce mai folosite. Cererea pentru un sistem de încălzire pentru aceste podele a dus la dezvoltarea acestui nou produs tehnologic avansat.

MAGNUM HeatBoard se aplică direct sub lemn, parchet sau laminat. Acest sistem subțire de încălzire prin pardoseală (numai 12 mm!) Este controlat de un termostat digital cu ceas și asigură o încălzire foarte uniformă.

Cu o înălțime de montare de numai 12 mm și 31 mm, sistemul MAGNUM HeatBoard este cel mai subțire sistem de încălzire prin pardoseală din gips carton, de acest tip.

Plăci de sistem

Printr-un nou proces de producție brevetat, foile de aluminiu preformate sunt lipite cu folii EPS de înaltă densitate. Acest lucru face sistemul MAGNUM HeatBoard un contact pe întreaga podea și, spre deosebire de produsele comparabile, oferă un transfer maxim de căldură chiar și în curbe.

Placile de sistem HeatBoard au o dimensiune de 788 x 594 mm (Eficientă: 775 x 580 mm) și sunt livrate într-un set de 11 foi (5 m2), inclusiv pâslă de protecție și mănuși de protecție.

426/5000Cablu de încălzire

Noul cablu MAGNUM Heatboard de 7 mm se potrivește perfect cu canalele de cablu preformate și este disponibil în 2 moduri de alimentare: 6 și 10 wați pe metru lungime. Când este instalat pe plăcile de sistem HeatBoard, acest cablu oferă o putere de căldură de 60 și 100 wați pe m2 și poate fi livrat în diferite lungimi de la 180 până la 1900 Watt.

MAGNUM Heatboard poate fi utilizat numai cu sisteme dure de uscare a pardoselilor (laminat, lemn și parchet).Instalare usoara


Plăcile de sistem pot fi așezate împreună ca niște piese de puzzle. Datorită formei inteligente, ele sunt ferm interconectate. Acestea sunt, de asemenea, ușor de tăiat la dimensiuni cu un cutit hobby cu care întregul etaj poate fi acoperit fără crăpături și găuri.

După instalarea senzorului, cablul MAGNUM HeatBoard este fixat în canalele de cablu preformate. Distanța fixă a cablurilor este de 10 cm.

Podeaua poate fi apoi acoperită cu stratul de pâslă furnizat pe care se poate aplica podeaua de sus.

foto3.jpg
foto4.jpg
foto5.jpg
foto6.jpg
foto7.jpg
foto8.jpg

Product added to compare.