Cablu de exterior 900 W, 30m

Pret: 372,00 RON


Stare produs: IN STOC

Referinta:


COMANDA ACUM ACEST PRODUS SI AI LIVRAREA GRATUITA ORIUNDE IN ROMANIA!
Cantitate

Detalii Cablu de exterior 900 W, 30m


În special pentru suprafețe mai mari, cum ar fi docuri de încărcare sau rampe de intrare și de ieșire pentru garaje, în cazul în care este nevoie de siguranță. Cablul MAGNUM Outdoor poate fi fixat direct pe oțelul de armare înainte de patul de nisip, beton sau asfalt. 

 

MAGNUM Outdoor este un sistem extrem de avansat de cabluri de încălzire, 2 unități de senzori care măsoară umiditatea în combinație cu temperatura exterioară, și un panou de control-comandă.

 

Cablul de alimentare este conectat la firul de rezistență, cu  sudura electrica. Carcasa din aluminiu protejează firul de rezistență împotriva deteriorării mecanice iar scuturile protejează cablul împotriva EMC (radiații electromagnetice). Avantajul acestui fapt este că acest cablu nu va provoca interferențe pentru telefoanele mobile, usi de garaj electrice și gateway-uri, instalatii de securitate, etc

 

Cablul este echipat cu PTFE (Teflon) manşoane interioare și o manta exterioară din PVC, care este rezistentă la influența substanțelor chimice.


Garanţie

Garanţie de 10 ani pentru cablul de operare electromecanică.Doresti sa comanzi Cablu de exterior 900 W, 30m?

Aveti posibilitatea sa comandati Cablu de exterior 900 W, 30m online direct pe website-ul nostru, telefonic la 0724.204.888 sau direct pe WhatsApp accesand pictograma disponibila in partea dreapta-jos "Consultant Online".
  • Capacitate putere 600/1200/1900 & 3400 wați
  • Tensiune de conectare: 230 V/50Hz
  • IEC 800 și norme CE
  • ISO 9001 produse
  • IPX7
  • PTFE (Teflon) izolație de bază
  • Potrivit pentru asfalt turnat până la 240°C

Sisteme complete

Instalațiile MAGNUM de exterior sunt special elaborate și proiectate pe caz. Un tablou complet etanș (IP-65) este realizat și instalat la raportul dintre numărul de cabluri / covoare și capacitatea de putere. Pentru lucrări mai mari, tabloul poate fi extins cu modularea Regulatoarelor de putere de până la 50kW, care evita sarcina de vârf și economisesc energie. Sistemul poate fi implementat pentru 230V, precum și  400V.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.