Teava MAGNUM PE-RT 14 x 2 mm (colac 240 ml)

Pret: 847,00 RON


Stare produs: IN STOC

Referinta:


COMANDA ACUM ACEST PRODUS SI AI LIVRAREA GRATUITA ORIUNDE IN ROMANIA!
Cantitate

Detalii Teava MAGNUM PE-RT 14 x 2 mm (colac 240 ml)


  • Dowlex 2344 sau PE-80; PE-RT rășină de tip I.
  • Produs conform celor mai stricte standarde
  • Tubul îndeplinește standardele KIWA / KOMO
  • Difuzie de oxigen etanșă conform DIN 4726

Țevile din plastic complet PE-RT cu un diametru de 10 mm sunt utilizate în combinație cu sistemul unic ThinMat și sistemul de construcție uscată DBS10. 
Aceste tuburi de 10 mm sunt testate atât KOMO, cât și SKZ și difuzia de oxigen este etanșă conform DIN 4726.


Diametrul conductei de încălzire PE-RT de 10 mm x 1,3 mm

 

a. PE-RT - Tipul 1Țeavă PE-RT de 10 mm

b. Stratul adeziv interior

c. Strat EVOH rezistent la difuzie

d. Stratul adeziv exterior

e. PE-RT - Tipul 1

Sistem ThinMat

Sistemul ThinMat este un sistem unic cu pat subțire format din plăci de plastic care sunt atașate la podeaua existentă cu ajutorul șuruburilor și dopurilor sau a unui adeziv puternic. Această conductă de încălzire prin pardoseală este fixată în aceste plăci și după instalarea completă, terminați sistemul cu un compus de nivelare fără tensiune.
Cu o înălțime totală de construcție de numai 15 mm, acesta este cel mai subțire sistem de construcție umed disponibil pe piață.

Sistem de construcție uscat DBS10

Cu sistemele de construcție uscată DBS10, plăcile de izolație EPS profilate cu o înălțime de 15 mm sunt așezate pe întregul etaj.  
Ulterior, profilele de împrăștiere a căldurii din aluminiu sunt plasate în adânciturile acestor plăci și țevile de încălzire prin pardoseală de 10 mm sunt apoi atașate la ele. Datorită greutății reduse și înălțimii minime de construcție a acestei metode de instalare, este adesea utilizată în clădiri monumentale și case cu subsoluri din lemn, dar și în situații în care este preferabil să se instaleze pe podeaua de construcție.

Garanție

Aveți o garanție completă de 50 de ani a producătorului pentru această conductă de încălzire PE-RT 
(din care primii 10 ani cu daune consecutive asigurate).Doresti sa comanzi Teava MAGNUM PE-RT 14 x 2 mm (colac 240 ml)?

Aveti posibilitatea sa comandati Teava MAGNUM PE-RT 14 x 2 mm (colac 240 ml) online direct pe website-ul nostru, telefonic la 0724.204.888 sau direct pe WhatsApp accesand pictograma disponibila in partea dreapta-jos "Consultant Online".

Specificații materie primă PE-RT

Țevile PE-RT sunt fabricate dintr-un copolimer de etilenă și octenă cu o structură moleculară unică, bazată pe distribuția controlată a lanțului lateral. Ca rezultat, acest copolimer prezintă o rezistență superioară la fisurare la stres și rezistență la presiune hidrostatică, fără a fi nevoie de reticulare a acestei materii prime. Acest tub este foarte flexibil și are o rezistență la fluaj foarte bună. În plus, tuburile au o stabilitate ridicată împotriva coroziunii prin stres.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.