Folie izolatie aluminiu , sistem tacker

MAGNUM HEATING va ofera Folie izolatie aluminiu , sistem tacker la preturi extrem de atractive, pastrand raportul calitate-pret excelent. Venim in intampinarea dumneavoastra cu produse pentru Folie izolatie aluminiu , sistem tacker de inalta calitate atent selectionate din ofertele furnizorilor nostri. Comanda chiar acum Folie izolatie aluminiu , sistem tacker si vei beneficia de cele mai bune preturi ale acestei perioade!

Nu rata reducerile MAGNUM HEATING pentru Folie izolatie aluminiu , sistem tacker ! Zilnic venim in intampinarea clientilor nostri cu zeci de reduceri de pret! Alege sa fii la curent cu cele mai tari oferte pentru Folie izolatie aluminiu , sistem tacker ! Zi de zi actualizam ofertele de pret pentru tine!

Produsele noastre: Folie izolatie aluminiu , sistem tacker


Folie izolatie aluminiu , sistem tacker - incalzire in pardoseala
  • Nou

Folie izolatie aluminiu , sistem tacker

Pret 643,00 RON

Placă de izolare de 20 mm

Dimensiune: 10m²
Tip de izolație: EPS-EN13163
Grosimea izolației: 20mm
Sarcina utilă a șapei : 100 Kpa
Marcare pe folie a rețelei: 50 / 100mm
Valoare U: 2,27 m² K / W

Placă izolatoare de 30 mm

Dimensiune: 10m²
Tip de izolație: EPS-EN13163
Grosimea izolației: 30mm
Sarcina utilă a șapei : 100 Kpa
Marcare folie a rețelei: 50 / 100mm
Valoare U: 1,49 m² K / W

Comanda Folie izolatie aluminiu , sistem tacker de la Magnum Heating

Alegand sa comanzi Folie izolatie aluminiu , sistem tacker de la Magnum Heating te vei bucura de o multime de beneficii! In primul rand te vei bucura de livrare rapida pentru orice produs comandat. Daca vei comanda astazi pana in 15:30, vei primi coletul A DOUA ZI! De asemenea vei primi consiliere gratuita din partea expertilor nostri in alegerea produsului potrivit. Astfel vei face alegerea ideala pentru Folie izolatie aluminiu , sistem tacker de la prima comanda! Promotiile zilnice din cadrul magazinului nostru online te vor surprinde in permanenta, astfel tu vei comanda produse premium la cele mai bune preturi de pe piata! Plata cu cardul este un alt avantaj major, totul fiind simplificat, securizat si foarte usor de utilizat. Garantia pentru Folie izolatie aluminiu , sistem tacker este un avantaj major. Dupa comanda te vei bucura de garantie furnizata de producator, iar la unele produse garantia acestora este PE VIATA!
Comanda acum produsele comercializate de Magnum Heating din categoria Folie izolatie aluminiu , sistem tacker !

Product added to compare.