Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet

MAGNUM HEATING va ofera Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet la preturi extrem de atractive, pastrand raportul calitate-pret excelent. Venim in intampinarea dumneavoastra cu produse pentru Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet de inalta calitate atent selectionate din ofertele furnizorilor nostri. Comanda chiar acum Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet si vei beneficia de cele mai bune preturi ale acestei perioade!

Nu rata reducerile MAGNUM HEATING pentru Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet! Zilnic venim in intampinarea clientilor nostri cu zeci de reduceri de pret! Alege sa fii la curent cu cele mai tari oferte pentru Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet! Zi de zi actualizam ofertele de pret pentru tine!

Produsele noastre: Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet


Izolatie sistem uscat 25 mm  , incalzire prin pardoseala pentru parchet - incalzire in par
  • Nou

Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet

Pret 40,00 RON

Plăci de izolare a podelei uscate

Dimensiunea plăcii: 1025 x 770mm x 25mm
Dimensiunea efectivă a plăcii: 1000 x 750mm
Suprafața efectivă: 0,750 m²

Slot (distanța țevii): 125mm / 250mm
Grosime nominală a izolației dL: 25mm
Grosime fără fanta țevii: 10mm
Grosime totală cu fanta țevii: 25mm
Diametrul țevii: 14mm

Domeniu de aplicare DIN 4108-10: DEO ds,
tip WAS conform EN 13163: 
EPS 200

Rezistență termică / valoare U 1,41 m² K / W
Rezistență la compresiune: 200 kPa
Sarcină maximă sub tensiune: 60 kPa (6000 kg / m²)

Unitate de ambalare pe cutie: 23 plăci / 17,34 m²
Dimensiune cutie (L x L x Î): 1114 x 600 x 770mm

Comanda Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet de la Magnum Heating

Alegand sa comanzi Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet de la Magnum Heating te vei bucura de o multime de beneficii! In primul rand te vei bucura de livrare rapida pentru orice produs comandat. Daca vei comanda astazi pana in 15:30, vei primi coletul A DOUA ZI! De asemenea vei primi consiliere gratuita din partea expertilor nostri in alegerea produsului potrivit. Astfel vei face alegerea ideala pentru Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet de la prima comanda! Promotiile zilnice din cadrul magazinului nostru online te vor surprinde in permanenta, astfel tu vei comanda produse premium la cele mai bune preturi de pe piata! Plata cu cardul este un alt avantaj major, totul fiind simplificat, securizat si foarte usor de utilizat. Garantia pentru Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet este un avantaj major. Dupa comanda te vei bucura de garantie furnizata de producator, iar la unele produse garantia acestora este PE VIATA!
Comanda acum produsele comercializate de Magnum Heating din categoria Izolatie sistem uscat 25 mm , incalzire prin pardoseala pentru parchet!

Product added to compare.