Izolatie Film carbon incalzire prin pardoseala

MAGNUM HEATING va ofera Izolatie Film carbon incalzire prin pardoseala la preturi extrem de atractive, pastrand raportul calitate-pret excelent. Venim in intampinarea dumneavoastra cu produse pentru Izolatie Film carbon incalzire prin pardoseala de inalta calitate atent selectionate din ofertele furnizorilor nostri. Comanda chiar acum Izolatie Film carbon incalzire prin pardoseala si vei beneficia de cele mai bune preturi ale acestei perioade!

Nu rata reducerile MAGNUM HEATING pentru Izolatie Film carbon incalzire prin pardoseala ! Zilnic venim in intampinarea clientilor nostri cu zeci de reduceri de pret! Alege sa fii la curent cu cele mai tari oferte pentru Izolatie Film carbon incalzire prin pardoseala ! Zi de zi actualizam ofertele de pret pentru tine!

Produsele noastre: Izolatie Film carbon incalzire prin pardoseala


Izolatie MAGNUM Isorol aluminiu 3 mm ,  25 m² ( 25m x 1m) - incalzire in pardoseala
  • Nou

Izolatie MAGNUM Isorol aluminiu 3 mm , 25 m² ( 25m x 1m)

Pret 396,00 RON

Specificații isorole

Densitate min. 15 kg / m³
Spumă EPS Calitate ignifugă
Rezistență la temperatură 30 până la + 70 ° C
Valoarea izolației 0,036 W / mK
Rezistență la compresiune pe termen scurt cu 10% deformare 60kPa
Stabilitate dimensională termică
- pe termen scurt: 100 ° C
- pe termen lung la 5000 Pa: 85 ° C
- pe termen lung la 20000 Pa: 75 - 80 ° C

Comanda Izolatie Film carbon incalzire prin pardoseala de la Magnum Heating

Alegand sa comanzi Izolatie Film carbon incalzire prin pardoseala de la Magnum Heating te vei bucura de o multime de beneficii! In primul rand te vei bucura de livrare rapida pentru orice produs comandat. Daca vei comanda astazi pana in 15:30, vei primi coletul A DOUA ZI! De asemenea vei primi consiliere gratuita din partea expertilor nostri in alegerea produsului potrivit. Astfel vei face alegerea ideala pentru Izolatie Film carbon incalzire prin pardoseala de la prima comanda! Promotiile zilnice din cadrul magazinului nostru online te vor surprinde in permanenta, astfel tu vei comanda produse premium la cele mai bune preturi de pe piata! Plata cu cardul este un alt avantaj major, totul fiind simplificat, securizat si foarte usor de utilizat. Garantia pentru Izolatie Film carbon incalzire prin pardoseala este un avantaj major. Dupa comanda te vei bucura de garantie furnizata de producator, iar la unele produse garantia acestora este PE VIATA!
Comanda acum produsele comercializate de Magnum Heating din categoria Izolatie Film carbon incalzire prin pardoseala !

Product added to compare.