Termostate programabile WiFi Control

MAGNUM HEATING va ofera Termostate programabile WiFi Control la preturi extrem de atractive, pastrand raportul calitate-pret excelent. Venim in intampinarea dumneavoastra cu produse pentru Termostate programabile WiFi Control de inalta calitate atent selectionate din ofertele furnizorilor nostri. Comanda chiar acum Termostate programabile WiFi Control si vei beneficia de cele mai bune preturi ale acestei perioade!

Nu rata reducerile MAGNUM HEATING pentru Termostate programabile WiFi Control ! Zilnic venim in intampinarea clientilor nostri cu zeci de reduceri de pret! Alege sa fii la curent cu cele mai tari oferte pentru Termostate programabile WiFi Control ! Zi de zi actualizam ofertele de pret pentru tine!

Produsele noastre: Termostate programabile WiFi Control


Sunt 3 produse. (Termostate programabile WiFi Control )

Cronotermostat C16 - WIFi Control , cu senzor de pardoseala inclus - incalzire in pardosea
  • Nou

Cronotermostat C16 - WIFi Control , cu senzor de pardoseala inclus

Pret 437,00 RON

Detalii tehnice 

  • Voltaj; 230 volți
  • Carcasă de protecție; IP21
  • Senzor de podea; 12 K.
  • Interval de temperatură: 5 ° C - 40 ° C
  • Putere maxima; 16A / 3500W
  • Poate fi controlat prin intermediul aplicației

Culori standard: alb polar (RAL 9010) sau negru grafit (RAL 9011) 


Schema de conexiune


1. - fir electric de încălzire
2. - fir electric electric (fir albastru)
3. - fir electric de fază (fir maro)
4. - fir electric de încălzire
5. - senzor extern
6. - senzor de podea / senzor extern
7. - podea senzor

Comanda Termostate programabile WiFi Control de la Magnum Heating

Alegand sa comanzi Termostate programabile WiFi Control de la Magnum Heating te vei bucura de o multime de beneficii! In primul rand te vei bucura de livrare rapida pentru orice produs comandat. Daca vei comanda astazi pana in 15:30, vei primi coletul A DOUA ZI! De asemenea vei primi consiliere gratuita din partea expertilor nostri in alegerea produsului potrivit. Astfel vei face alegerea ideala pentru Termostate programabile WiFi Control de la prima comanda! Promotiile zilnice din cadrul magazinului nostru online te vor surprinde in permanenta, astfel tu vei comanda produse premium la cele mai bune preturi de pe piata! Plata cu cardul este un alt avantaj major, totul fiind simplificat, securizat si foarte usor de utilizat. Garantia pentru Termostate programabile WiFi Control este un avantaj major. Dupa comanda te vei bucura de garantie furnizata de producator, iar la unele produse garantia acestora este PE VIATA!
Comanda acum produsele comercializate de Magnum Heating din categoria Termostate programabile WiFi Control !

Product added to compare.