Izolatie Cablu incalzire electrica prin pardoseala

MAGNUM HEATING va ofera Izolatie Cablu incalzire electrica prin pardoseala la preturi extrem de atractive, pastrand raportul calitate-pret excelent. Venim in intampinarea dumneavoastra cu produse pentru Izolatie Cablu incalzire electrica prin pardoseala de inalta calitate atent selectionate din ofertele furnizorilor nostri. Comanda chiar acum Izolatie Cablu incalzire electrica prin pardoseala si vei beneficia de cele mai bune preturi ale acestei perioade!

Nu rata reducerile MAGNUM HEATING pentru Izolatie Cablu incalzire electrica prin pardoseala ! Zilnic venim in intampinarea clientilor nostri cu zeci de reduceri de pret! Alege sa fii la curent cu cele mai tari oferte pentru Izolatie Cablu incalzire electrica prin pardoseala ! Zi de zi actualizam ofertele de pret pentru tine!

Produsele noastre: Izolatie Cablu incalzire electrica prin pardoseala


Izolatie MAGNUM PS 6 m² (10 buc. de 80 x 62 x 0,5 cm) - incalzire in pardoseala
  • Nou

Izolatie MAGNUM PS 6 m² (10 buc. de 80 x 62 x 0,5 cm)

Pret 147,00 RON

Specificații plăci din polistiren izofum

Plăcile din polistiren e-HEAT din polistiren sunt foarte ușoare și au o grosime de doar 6 mm. Plăcile sunt livrate pe ambalaj de 6 m² (10 plăci de 120 cm x 50 cm).


  • Rezistență la apă 0,06%
  • Rezistent la temperatură -30 până la + 70 ° C
  • Izolație fonică Deasupra etajului -5,6 dB Sub podea -18 dB
  • Rezistență la compresiune 120 kPa
  • Valoarea izolației R = 0,186 m²  K / W

Comanda Izolatie Cablu incalzire electrica prin pardoseala de la Magnum Heating

Alegand sa comanzi Izolatie Cablu incalzire electrica prin pardoseala de la Magnum Heating te vei bucura de o multime de beneficii! In primul rand te vei bucura de livrare rapida pentru orice produs comandat. Daca vei comanda astazi pana in 15:30, vei primi coletul A DOUA ZI! De asemenea vei primi consiliere gratuita din partea expertilor nostri in alegerea produsului potrivit. Astfel vei face alegerea ideala pentru Izolatie Cablu incalzire electrica prin pardoseala de la prima comanda! Promotiile zilnice din cadrul magazinului nostru online te vor surprinde in permanenta, astfel tu vei comanda produse premium la cele mai bune preturi de pe piata! Plata cu cardul este un alt avantaj major, totul fiind simplificat, securizat si foarte usor de utilizat. Garantia pentru Izolatie Cablu incalzire electrica prin pardoseala este un avantaj major. Dupa comanda te vei bucura de garantie furnizata de producator, iar la unele produse garantia acestora este PE VIATA!
Comanda acum produsele comercializate de Magnum Heating din categoria Izolatie Cablu incalzire electrica prin pardoseala !

Product added to compare.